Lauryl ether sulfát sodný - SLES je nejběžněji používaným anionaktivním tenzidem pro výrobu mycích, pracích a čisticích prostředků pro domácnosti, kosmetických přípravků a produktů osobní hygieny. SLES je málo dráždivý ke kůži a je přírodního původu.
Lauryl ether sulfát sodný - SLES je základním univerzálním tenzidem pro mycí a čisticí prostředky pro domácnosti ceněný pro svou snadnou odbouratelnost, pěnotvorné vlastnosti a šetrnost k lidskému organismu. Lauryl ether sulfát sodný - SLES se využívá hlavně k výrobě šamponů, tekutých mýdel, pleťových krémů aj.
Dalšími koncovými produkty jsou sprchové gely, pěny do koupele, dětské šampony aj. Lauryl ether sulfát sodný - SLES lze jednoduše zahustit běžnými zahušťovadly, jako jsou sůl, betainy či alkanolamidy. Koncentrovanou 70% variantu lze bezproblémově naředit pomocí běžných míchadel. Enaspol a. s. dodává lauryl ether sulfát sodný - SLES pod obchodním názvem Spolapon AES 242/70.
Enaspol a.s.
Velvěty 79
Teplice 1
415 01
internet:
www.enaspol.cz
| Název produktu: Lauryl ether sulfát sodný - SLES | Číslo modelu: 7L, 7LW, 7LCa | |
| Místo původu: Česká republika | Platební podmínky: hotově, fakturou | |
| Velikost produkce: dle dohody | Minimální velikost dodávky: 1 tuna | Cena za kus: dle aktuálního ceníku |